Проекти

Рурален Инкубатор


 

 

 

Координатор:                Дипл.инж. биолог Сашко Тодоров

Асс.координатор:         Атанаско Шишков

                                        Ивана Стојанова

сметководител:            Јордан Темелков

 

Буџет:                              2282 евра

Време на реализација: од Јануари до Април  2009 година

 

Кратка содржина: НВО ЕКОВИТА  во рамките  проектот Рурален инкубатор помогна на 5 млади невработени лица  од Општина Неготино во реализација на нивните бизнис идеи  до регистрирање на фирми и водење на сметководството.

 

 

Проектот е финансиран од: 

Балканска Фондација за деца и млади

www.balkanyouth.org

 

Донатор  Студио Модерна

www.studio-moderna.com

 

 

Слики од проектни активности:

 

 

 

 

 

 

За повеќе информации за проектот

Ве молиме да не контактирате.

ekovita@hotmail.com